ccharlotte.blogg.se

C H A R L O T T E L A R S S O N

kärlekens känslor

Kategori: Allmänt

Mitt hjärta är känsloladdat till skyns höjd och tillbaka. Med glädje, lycka, gråt, besvikelse och skratt. Med en sekundsändring kan allt hända. Från lycka till besvikelse

Boken är öppen och bladen är flikade,men den kan lika hastigt vända blad eller helt sluta sig totalt. Färgen kan ändras från svart till ilsket röd. Från nu till då. Från stanna till springa, rusa, fly eller falla när klippan rasar.

Ingen kan bestämma. Allt bra sker. Allt händer. Allt syns. Allt hörs och glöms

Ett ögonblicks värk, så bryts allt loss. Åt alla håll, från explosion till haveri. Från himmel till helvete, på en liten sekund. Tid är inte värt att bråka om. Hjärtat har sin gång, och den slår sin rytm för dig varje dag, varje sekund. ♥

Rädsla

Kategori: Allmänt

"Den gamla välbekanta känslan av värk i hjärtat. Nu kommer det igen. Det känns i hela min kropp och hela min själ. Klumpen i halsen som plötsligt uppstår och den skavande känslan i strupen, snart kommer det som kräver hela min kraft att försöka motarbeta. Tårarna. De stickande stunderna bakom ögonlocken som tär ögonvitorna itu, fyller dem med små floder av rinnande blod. Pupiller som försvinner in i det blodsprängda. Allt det svala som blir svart i takt med att rädslan forsar genom kroppens olika rör.
 
Ja det gör ont när hjärtan går itu och avslut kommer nära. Det gör ont när osäkerheten och rädda hjärtan börjar dunka. Hjärnspöken som slåss mot de verkliga tankarna och analyser som bråkar med de riktiga svaren. Att behöva slåss mot hjärnans soldater i sin egen rädsla för att de ska ha rätt. Ingen sköld, stort vapen eller sprängmedel kan vinna det slaget. Hjärnans soldater vinner alltid. Även om det hela slutar med att de tillslut börjar med interna krig och sticker kniv efter kniv i varandra, så står en sista soldat kvar med den sanna tanken man omöjligt kan blunda för.
 
Vilken tanke det blir? Upp till dina soldater att slåss om."
 

Håll min hand

Kategori: Allmänt